Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Esernyő kukucskával

Ki ne ismerné a gyomortáji szorító érzést, amikor szakadó esőben, esernyővel a fejünk fölött kell lavírozni szembejövő embertársaink között. Vagy felemelem kissé az esernyőt, de akkor elázok, vagy nem emelem fel, de akkor alig látok. Ezt a problémás helyzetet feloldandó született meg a kukucskálóval ellátott esernyő, mellyel ezentúl boldogan siethetünk esőben is bárhová, csak arra figyeljünk, hogy ügyesen kerüljük ki azokat, akik még nem rendelkeznek ezzel a módosított esernyővel.

0 Tovább

Töltsd újra!

Méghozzá csapvízzel! A Retap elnevezésű dán cég több díjat is elnyert idén ezzel az újratölthető, üvegből készült palackkal. A cég alapítója a műanyagpalackos ásványvizek ellen kívánt harcba szállni, mondván, hogy azok jóval drágábbak, egészségtelenebbek és sokkal környezetszennyezőbbek, mint ezek a csapvízzel töltött, könnyen elmosható, formatervezett, tetszetős üvegek.

 

0 Tovább

Rajzolt táskák

Olyanok, mintha csak kétdimenziósak lennének, pedig nem azok. Valódi sokzsebes, vállraakasztható táskák. A modelleket az ötletgazdák (két tajvani dizájner) először papírra vetik, és annak a mintájára készítik el a tökéletes háromdimenziós másolatot.

0 Tovább

A babalábak már állnak

Deréktól felfelé pedig a gyerekekre vár a folytatás - csak papír, rajzeszköz, olló és némi fantázia kell hozzá. Shahaf Ben Abu legújabb projektje a Baboo, amely nem más, mint egy csipeszláb-készlet, melyet a kicsik egészíthetnek ki a babák és egyéb hősök, lények rajzaival. A játékasztallá is átalakítható fadobozban vannak lány- és fiúlábak, állatlábak és fatörzsek  lombkorona nélkül.

0 Tovább

Kétszemélyes bot

Munire Kirmaci a kitalálója ennek a tandembotnak, amelyet egyszerre ketten is foghatnak. A dizájner célja az volt, hogy felhívja a figyelmet az emberi kapcsolatok fontosságára. Hogy valójában lehetséges-e bármilyen séta egy közös bottal, nos erre nem tér ki az oldal.

0 Tovább
«
12345

otthonka

blogavatar

Körül vagyunk véve. A kérdés csak az, hogy mivel. Tárgyak, ötletek innen-onnan.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek