Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Horgolt fúrógép

A horgolt játékok újra divatba jöttek, elég egy pillantást vetnünk a Mamazon oldalára. De az egyedi kézműves termékek oldalán, a Meskán böngészve is találhatunk horgolt fagyit, fülbevalót, tálkát eperrel, sőt papírzsebkendő-adagoló kis házacskát is. Mégis azt gondolom, hogy az alant látható fúrógép még a horgolt tárgyak megszállottjait is ámulatba ejti.

 

0 Tovább

A babalábak már állnak

Deréktól felfelé pedig a gyerekekre vár a folytatás - csak papír, rajzeszköz, olló és némi fantázia kell hozzá. Shahaf Ben Abu legújabb projektje a Baboo, amely nem más, mint egy csipeszláb-készlet, melyet a kicsik egészíthetnek ki a babák és egyéb hősök, lények rajzaival. A játékasztallá is átalakítható fadobozban vannak lány- és fiúlábak, állatlábak és fatörzsek  lombkorona nélkül.

0 Tovább

Hintabéka és társai

A hintalovak helyére új állatok pályáznak. Először is ez az élénk színekben pompázó hintabéka. De van hintakenguru, hintakutya, sőt hintamalac is. Ki tudja, talán lesz majd egyszer hintahal is.

0 Tovább

Játékos kanapék

Végre egy olyan gyerekbútor, amit rendeltetésszerűen is szét lehet (kell) szedni. A Designskin termékek egyik fő jellemzője, hogy sokféleképpen összerakhatók, átalakíthatók, így fejlesztik a kicsik térérzékelését és kreativitását. De a lényeg, hogy szétszedés közben még játszani is lehet - többek között puzzle-t vagy bébitetriszt.

0 Tovább

Zártpályás reggeli

Hogyan csábítsuk el reggelizni  játékvonat-függő gyermekünket? Sehogy. A designspray elmés megoldásával a sínek mentén tálalhatjuk a reggelit.

0 Tovább

otthonka

blogavatar

Körül vagyunk véve. A kérdés csak az, hogy mivel. Tárgyak, ötletek innen-onnan.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek