Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szardíniák álomszószban

Olvashatjuk a szardíniásdobozt mintázó ágyneműhuzaton, mely egyike a Bed Toppings négy ajánlatának. Az álomszuszékok választhatnak kikkel, mikkel szeretnének aludni: a konzervdobozon kívül feküdhetnek még csokispapírba, színes álomceruzák közé vagy egy virágoskertbe a cica mellé. Kinek mi fekszik.

0 Tovább

Rajzolt táskák

Olyanok, mintha csak kétdimenziósak lennének, pedig nem azok. Valódi sokzsebes, vállraakasztható táskák. A modelleket az ötletgazdák (két tajvani dizájner) először papírra vetik, és annak a mintájára készítik el a tökéletes háromdimenziós másolatot.

0 Tovább

Például hamburger-babzsák

De van fényképezőgép, szintetizátor, bőrönd és sült krumpli is a Woouf kollekciójában. A babzsák elnevezés kicsit félrevezető, mert az ülőkék többsége szivaccsal van kitömve. A huzatok levehetők és mosógépben moshatók.

0 Tovább

Nem csak vadászoknak!

Állat- és környezetbarát trófeákat kínál a Perpetual Kid. Az újrahasznosított papírból készülő szarvasfej könnyen összeállítható, tetszés szerint festhető, díszíthető, otthon és az irodában egyaránt jól mutat – olvashatjuk a termékajánlóban.

0 Tovább

otthonka

blogavatar

Körül vagyunk véve. A kérdés csak az, hogy mivel. Tárgyak, ötletek innen-onnan.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek