Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szardíniák álomszószban

Olvashatjuk a szardíniásdobozt mintázó ágyneműhuzaton, mely egyike a Bed Toppings négy ajánlatának. Az álomszuszékok választhatnak kikkel, mikkel szeretnének aludni: a konzervdobozon kívül feküdhetnek még csokispapírba, színes álomceruzák közé vagy egy virágoskertbe a cica mellé. Kinek mi fekszik.

0 Tovább

Horgolt fúrógép

A horgolt játékok újra divatba jöttek, elég egy pillantást vetnünk a Mamazon oldalára. De az egyedi kézműves termékek oldalán, a Meskán böngészve is találhatunk horgolt fagyit, fülbevalót, tálkát eperrel, sőt papírzsebkendő-adagoló kis házacskát is. Mégis azt gondolom, hogy az alant látható fúrógép még a horgolt tárgyak megszállottjait is ámulatba ejti.

 

0 Tovább

Töltsd újra!

Méghozzá csapvízzel! A Retap elnevezésű dán cég több díjat is elnyert idén ezzel az újratölthető, üvegből készült palackkal. A cég alapítója a műanyagpalackos ásványvizek ellen kívánt harcba szállni, mondván, hogy azok jóval drágábbak, egészségtelenebbek és sokkal környezetszennyezőbbek, mint ezek a csapvízzel töltött, könnyen elmosható, formatervezett, tetszetős üvegek.

 

0 Tovább

Képkeretezés pillanatok alatt

Az ovisok szeretik minden nap egy új rajzzal, festménnyel stb. elkápráztatni a szüleiket, akik örülnek az alkotásoknak, de bizony azok tárolása, esetleg kifüggesztése komoly fejtörést okozhat. Ezzel a képkerettel viszont egy csapásra megoldódik az összes probléma, ugyanis egyetlen perc alatt kitehetjük a legújabb mesterművet, és egyszersmind tárolhatunk is benne ötven alkotást.

0 Tovább

Rajzolt táskák

Olyanok, mintha csak kétdimenziósak lennének, pedig nem azok. Valódi sokzsebes, vállraakasztható táskák. A modelleket az ötletgazdák (két tajvani dizájner) először papírra vetik, és annak a mintájára készítik el a tökéletes háromdimenziós másolatot.

0 Tovább

otthonka

blogavatar

Körül vagyunk véve. A kérdés csak az, hogy mivel. Tárgyak, ötletek innen-onnan.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek