Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Például hamburger-babzsák

De van fényképezőgép, szintetizátor, bőrönd és sült krumpli is a Woouf kollekciójában. A babzsák elnevezés kicsit félrevezető, mert az ülőkék többsége szivaccsal van kitömve. A huzatok levehetők és mosógépben moshatók.

0 Tovább

A babalábak már állnak

Deréktól felfelé pedig a gyerekekre vár a folytatás - csak papír, rajzeszköz, olló és némi fantázia kell hozzá. Shahaf Ben Abu legújabb projektje a Baboo, amely nem más, mint egy csipeszláb-készlet, melyet a kicsik egészíthetnek ki a babák és egyéb hősök, lények rajzaival. A játékasztallá is átalakítható fadobozban vannak lány- és fiúlábak, állatlábak és fatörzsek  lombkorona nélkül.

0 Tovább

Kétszemélyes bot

Munire Kirmaci a kitalálója ennek a tandembotnak, amelyet egyszerre ketten is foghatnak. A dizájner célja az volt, hogy felhívja a figyelmet az emberi kapcsolatok fontosságára. Hogy valójában lehetséges-e bármilyen séta egy közös bottal, nos erre nem tér ki az oldal.

0 Tovább

Napraforgó-táska

Lassan elvirágzik a napraforgó, gondoltam, megnézem milyen napraforgós kézműves tárgyak vannak az Etsy-n. Több, mint 11 ezer termék közül valamiért ez a táska lett a kedvencem. Jó kérdés persze, hogy miért pirosak a szirmai. Lehet, hogy nem is napraforgó, hanem gerbera?

1 Tovább

Csillagvizsgáló magasles

Sajátkezűleg is elkészíthető ez a csillagbambuláshoz kialakított építmény. Persze gyerekkuckónak, játszóháznak is kitűnő. Az útmutató sajnos kizárólag francia nyelven érhető el.

0 Tovább

otthonka

blogavatar

Körül vagyunk véve. A kérdés csak az, hogy mivel. Tárgyak, ötletek innen-onnan.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek