Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hintabéka és társai

A hintalovak helyére új állatok pályáznak. Először is ez az élénk színekben pompázó hintabéka. De van hintakenguru, hintakutya, sőt hintamalac is. Ki tudja, talán lesz majd egyszer hintahal is.

0 Tovább

Szélálló esernyő

Ezt az aerodinamikai szabályok figyelembevételével megtervezett, furcsa formájú esernyőt állítólag még a 100 km/órás szélvihar sem tudja kifordítani. Az eső sem csöpög róla a ruhánkra, sőt, még az UV-sugárzást is szűri.

0 Tovább

Etetőszék hullámpapírból

Könnyen szállítható, összecsukva kis helyen elfér, bárhol felállítható - és ha már nincs rá szükség, eldobható. Újrafelhasznált papírból készült, húsz kilóig biztonságos. Arról nincsenenk adatok, hogy a különféle pempőket, kakaót stb. mennyire bírja...

0 Tovább

Fagyitekerő

Nem kell többé átázott, fagyitól csöpögő tölcsérekkel bajlódni! A Perpetualkid olyan motorikus műanyag tölcsért ajánl a figyelmünkbe, amely nemcsak hogy olvadásbiztos, de még forgatni sem kell, elég, ha odatartjuk a nyelvünket kedvenc gombócunkhoz, és egy gomb segítségével elindítjuk a tekerést.

1 Tovább

Színes buborék?

Bizony, a Zubbles jóvoltából ezentúl színes gömböket fújhatnak a levegőbe a gyerekek. A folyadék természetesen nem szennyez és nem mérgez, viszont jóval drágább, mint a hagyományos keverékek. Biztosan konzervatív az ízlésem, de a szivárványszínű-átlátszó buborékok szerintem sokkal szebbek.

0 Tovább

otthonka

blogavatar

Körül vagyunk véve. A kérdés csak az, hogy mivel. Tárgyak, ötletek innen-onnan.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek