Jégkockák minden formában

Jéghideg drágakövek, fagyos jegygyűrű, hibernált Han Solo, dermesztő cápauszony, csúszós tetrisz, Lego jégkunyhóhoz, frissítő gitármuzsika - megannyi jégkocka-ötlet a tikkasztó hőségben.

0 Tovább

Homokozó a sátorban

A gyerekek imádnak sátorba bújni. Meg homokozni is. Miért is ne lehetne összekapcsolni a kettőt? Így ráadásul nem éri őket közvetlenül napfény, és a bejárati sátorlap leengedésével a macskák is távoltarthatók a homoktól. Házilag is elkészíthető.

0 Tovább

Összehajtható bukósisak

Gombajelmeznek sem utolsó ez a városi bicajosoknak kifejlesztett bukósisak. Az erős textíliából készült, méhsejt-szerkezetű fejfedő legnagyobb erénye, hogy használaton kívül összehajtogatható, így egészen kicsi helyen (retikül) is elfér.

0 Tovább

Tapéta - ahogy te szeretnéd

A Tempaper olyan öntapadós tapétákat gyárt, melyek bármikor könnyedén eltávolíthatóak, lecserélhetőek. A legújabb termékük egy teljesen fehér tapéta, amire szinte bármivel (festék, kréta, filctoll, ceruza) lehet alkotni. Gyerekszobába (is) kiváló ötlet.

0 Tovább

Játékos kanapék

Végre egy olyan gyerekbútor, amit rendeltetésszerűen is szét lehet (kell) szedni. A Designskin termékek egyik fő jellemzője, hogy sokféleképpen összerakhatók, átalakíthatók, így fejlesztik a kicsik térérzékelését és kreativitását. De a lényeg, hogy szétszedés közben még játszani is lehet - többek között puzzle-t vagy bébitetriszt.

0 Tovább

otthonka

blogavatar

Körül vagyunk véve. A kérdés csak az, hogy mivel. Tárgyak, ötletek innen-onnan.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek