Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nincs több csupasz bútor!

Ez a jelmondata a Mykea-nak - melynek alapítói egyszínű Ikea bútorokat kívánnak felöltöztetni, feldobni élénk, színes, egyedi tervezésű matricákkal. A fóliák könnyen felhelyezhetők, és nyom nélkül eltávolíthatók, ha esetleg egy újabb ruhát választanánk kedvenc bútordarabunknak. Ízelítő a kínálatból.

0 Tovább

Zártpályás reggeli

Hogyan csábítsuk el reggelizni  játékvonat-függő gyermekünket? Sehogy. A designspray elmés megoldásával a sínek mentén tálalhatjuk a reggelit.

0 Tovább

Bútor egy perc alatt

Megszületett a leggyorsabban összerakható és szétszedhető bútor, a Gypsy Modular. Az elemek variálhatók egymással, például az asztalból könyvespolc, a gyerekszékből pad is kialakítható. Az összeszerelés pedig szó szerint gyerekjáték.

0 Tovább

Rajzolt enteriőr

Charlotte Mann fekete-fehér dekorációi minden unalmas, ásítozó falfelületet élettel töltenek meg. Az aprólékos rajzokon látható életnagyságú bútorok, tárgyak ötletesen rendezik be a szobákat. Kedvenceim a rajzolt ablakok, melyek fantáziavilág csodaszép kertjeire nyílnak, kitágítva a teret, felfüggesztve a valóságot.

0 Tovább

Szék a légben

A h220430 elnevezésű japán design stúdió légies ülését A piros léggömb című francia mozifilm ihlette. A kép csalóka, a padot valójában négy plafonba rögzített elem tartja, melyeket a lufikba rejtettek.

0 Tovább

otthonka

blogavatar

Körül vagyunk véve. A kérdés csak az, hogy mivel. Tárgyak, ötletek innen-onnan.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek