Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Iratmegsemmisítő ébresztő

Nehezen ébredsz? Ez a talányos óra segít, hogy időben odaérj mindenhova. Az ébresztés után ugyanis az órába helyezett irat vagy pénz darabokra hullik szét - hacsak nem kelsz fel rögtön, hogy leállítsd a végzetes folyamatot.

0 Tovább

Minigrill

Kimondottan városlakóknak találta ki Klaus Aalto ezt az egészen kicsi (kb. 20 cm magas, tenyérnyi sütőfelületű)  szállítható grillsütőt. Kiváló parki piknikekhez, nyáresti erkély-partikhoz, vagy bármikor, ha kedvünk támad egy kis barbecue-ra. Maga a tervező is mindig tart magánál egyet az autója csomagtartójában. Sosem lehet tudni.

0 Tovább

Mindent a helyére

A gyerekek önálló öltözködését hivatott megkönnyíteni az alábbi bútordarab. Fiúknak nadrágos, lányoknak szoknyás fiókkal. Természetesen ilyen szépen kitalált fiókokban is lehet óriási rendetlenség. Végül egy kukacoskodó kérdés: a lányok hova tegyék a nadrágjaikat?


0 Tovább

Nem csak vadászoknak!

Állat- és környezetbarát trófeákat kínál a Perpetual Kid. Az újrahasznosított papírból készülő szarvasfej könnyen összeállítható, tetszés szerint festhető, díszíthető, otthon és az irodában egyaránt jól mutat – olvashatjuk a termékajánlóban.

0 Tovább

Dobozos víz

A dobozos víz jobb – hirdeti a felirat az azonos elnevezésű michigani cég vizein. Hogy mitől jobb? A tervező Benjamin Gott szerint attól, hogy az előállítás és szállítás kevésbé környezetszennyező módon történik, mint a palackozott ásványvizek esetében. Ráadásul a cégvezetők a bevételből származó haszon húsz százalékával olyan nonprofit szervezeteket kívánnak támogatáni, melyek a világ erdeinek és vízkészletének védelmével foglalkoznak.  Persze jó kérdés, hogy miért kell a csapvizet egyáltalán bedobozolni?

0 Tovább

otthonka

blogavatar

Körül vagyunk véve. A kérdés csak az, hogy mivel. Tárgyak, ötletek innen-onnan.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek